Friday, January 11, 2013

2013

It has been quite sometimes since my last post i guess. Tak rasa macam nak menulis/taip/luah perasaan sgt pun. Ada banyak post yg dah delete. Terasa macam iv over exposed myself thru this blog. When i googled my name, this blog yg came out first. Lepas baca byk2 post dulu terasa macam tak matangnya diri ini.

Tapi nak delete blog ni terasa sayang pula. Jadi delete la post yang merapu zaman kanak2 tu kan. 

I think its time for me to do some drastic change in me. Bukan hanya berkata tapi make it happen. Dah banyak tahun dah duduk bawah tempurung. Skrg masa yg bagus to be out of the box. Jadi, this year resolution, i will make myself proud for whatever achievement/s m targetying this year and for years to come. 

Tahun ni by August habis my MBA, lepas tu nak start my own buss. In shaa Allah, doakan saya murah rezeki(mcm ramai peminat plak nak baca blog ni) and things goes well for me this year. 

Ok, i will not be posting much about myself from now on. Probably just the activities i hv with my lovely adorable Mia. Yes, i have Mia now. Hannah Damia.  Nanti la, bila ada mood baru cerita pasal Mia. 

Whoever read this, i hope Allah sentiasa memberkati hidup kalian dan semoga kita semua bertemu di Jannah nanti. In shaa Allah. 

3 comments:

Anonymous said...

Whаt's up, I would like to subscribe for this website to get hottest updates, thus where can i do it please help.

My weblog; hcg diets

Anonymous said...

Hеy there! ӏ've been following your blog for a while now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Humble Texas! Just wanted to mention keep up the good job!

Feel free to visit my page :: hcg diet

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)